ROTS is het bedrijf van Petra van Leeuwen.

Petra zet ruim 20 jaar met haar eigenwijze werkwijze een duidelijk stempel op de HR-processen van een keur aan tevreden opdrachtgevers, of dit nu MKB’s of Multinationals zijn. Oorspronkelijk trad ze vooral op als interim HR-specialist maar in de loop der jaren heeft ze ontdekt dat er nog zoveel mogelijk is in HR-land. Graag gebruikt ze haar expertise om de wereld een stukje mooier te kleuren.

Bij Petra draait het om de persoonlijke aanpak. “Hard waar het moet en zacht waar het kan” zei ooit een klant. Petra gelooft in de mens. Techniek is geweldig, maar: niets vervangt menselijk contact.
Mensen die voor je werken willen weten: Waarom doen dit? Waar gaan we heen? Zodra mensen veiligheid ervaren, zich gezien voelen en zich gesteund weten ontstaat er 1+1=3 power.
Een gezonde relatie tussen werkgevers en werknemers levert voor ons allemaal zoveel op! Minder ziekteverzuim, meer tijd, meer plezier:
ofwel

R.O.T.S. power

Dit alles kan Petra natuurlijk niet alleen. Daarvoor heeft ze de hulp van haar eigen ‘rotsformatie’: Aggie, Hetty,Esther, Helen, Liesbeth en Jolanda.  Met dit team kan ROTS de persoonlijke, directe aanpak blijven garanderen.